Το xaftas.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του xaftas.com ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

Το ξέσπασμα φίλου του Κωστή Πολύζου: Η μάνα του καθάριζε το σπίτι με ατμοκαθαριστή, μετά την εξαφάνισή του

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου...Η μάνα του νεαρού που έψαχνε τον «εξαφανισμένο» γιο της σε τηλεοπτικές εκπομπές, πλέον είναι κατηγορούμενη για τον φόνο του 23χρονου. Μαζί με τον σύντροφό της, κατηγορούνται ότι σκότωσαν τον Κωστή και τον μετέφεραν με μία κούτα στο χωράφι του άνδρα. Το πτώμα βρέθηκε

τυχαία από έναν κυνηγό και ήταν μισοφαγωμένο από σκυλιά.

Ο κολλητός φίλος του θύματος, στο σπίτι του οποίου είχε πάει ο Κωστής το τελευταίο βραδάκι πριν εξαφανιστεί, μίλησε στην εκπομπή Τατιάνα Live. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι μόλις ο κυνηγός βρήκε το πτώμα στο χωράφι του πατριού, άρχισε να υποψιάζεται πως πίσω από το φρικτό έγκλημα ευρίσκετέ το ζευγάρι.

Επίσης του κίνησε τις υποψίες η στάση της μάνας: «Η αδιαφορία από τη μάνα. Δε γίνεται μια μάνα να έχει χάσει το παιδί της και να μη βγαίνει στα κανάλια να φωνάζει δυνατα. Μετά την Νικολούλη είχε παγώσει το θέμα. Για μένα δεν ήταν μάνα αυτή. Ο πατριός ήταν πατριός. Αλλά η μάνα ήταν σε πλήρη αδιαφορία…», είπε ο φίλος του Κωστή.

Η μάνα καθάρισε όλο το σπίτι με ατμοκαθαριστή δύο ημέρες μετά το έγκλημα

Ένα από τα στοιχεία που επίσης προκάλεσαν αίσθηση, ήταν και το γεγονός ότι η μάνα, δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση του γιου της, έκανε γενική καθαριότητα, περνώντας όλο το σπίτι με ατμοκαθαριστή.

«Ήταν γελαστοί άνθρωποι. Δεν έδειχναν να έχουν κάνει τέτοιο πράγμα», λέει έκπληκτη μια γειτόνισσα του ζευγαριού στην Ελευσίνα, όπου ζούσε μετά το έγκλημα, τα τελευταία χρόνια.