Το xaftas.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του xaftas.com ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

ΤΩPΑ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ | Ισχυρη ΕΚΡΗΞΗ σε αστυνομικο τμημα!!

Αναστάτωση στην Κω από ισχυρή έκρηξη κοντά σε αστυνομικό τμήμα. Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα, στην πόλη της Κω από έναν δυνατό κρότο, πιθανόν από έκρηξη μηχανισμού κοντά στα γραφεία της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.Ο κρότος ακούστηκε λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα και προερχόταν από

περιφραγμένο αρχαιολογικό χώρο που ευρίσκετέ σε απόσταση λιγότερη των πενήντα μέτρων από τα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί.Από τις έρευνες στις οποίες μετείχε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, δεν εντοπίσθηκαν υπολείμματα μηχανισμού και οι αρχές εικάζουν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν κάποιο μεγάλο βαρελότο ή και δυναμίτη.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί, πως η κατάσταση στην Κω μοιάζει με καζάνι έτοιμο να σκάσει.

Οι πολίτες αντιστέκονται με κάθε μέσο στην ισλαμική εισβολή στο νησί, καθώς νέος γύρος συγκρούσεων ξέσπασε σήμερις με ξύλο, πέτρες, χημικά και κλεφτοπόλεμο μεταξύ κατοίκων – αστυνομίας κοντά στο στρατόπεδο 148.

Ακούστε στο βιντεάκι τις απειλές των κατοίκων :