/// XAFTAS.COM

15 April / 2017
Category: Design Author:Enalla Comments:24

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατι εξαφανιζονται οι Πακιστανοι απο τα φαναρια στις αρχες καθε μηνα;

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γιατι εξαφανιζονται οι Πακιστανοι απο τα φαναρια στις αρχες καθε μηνα;
ΠΡΟΣΟΧΗ Το xaftas.com δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για την εγκυρότητα του θέματος καθώς και για τα σχόλια των επισκεπτών. Τα θέματα του xaftas.com ειναι συλλογή ειδήσεων με σκοπό την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του επισκέπτη.

>

Η ιστορία ξεκίνησε από μια τυχαία κουβέντα και εξελίχθηκε σε ένα ρεπορτάζ με πάρα πολλές παραμέτρους και ερωτήματα. Ιδιαίτερα ανησυχητικά τα ευρήματα της μικρής έρευνας, που δεν σας κρύβω με προβλημάτισαν πάρα πολύ.

Τι κάνουν λοιπόν οι Πακιστανοί όταν δεν καθαρίζουν τζάμια σε φανάρια μ


Η ιστορία ξεκίνησε από μια τυχαία κουβέντα και εξελίχθηκε σε ένα ρεπορτάζ με πάρα πολλές παραμέτρους και ερωτήματα. Ιδιαίτερα ανησυχητικά τα ευρήματα της μικρής έρευνας, που δεν σας κρύβω με προβλημάτισαν πάρα πολύ.

Τι κάνουν λοιπόν οι Πακιστανοί όταν δεν καθαρίζουν τζάμια σε φανάρια μεγάλων λεωφόρων;Τέλος του μήνα παραδοσιακά, οι συνταξιούχοι λαμβάνουν τα χρήματα του μήνα. Οι Πακιστανοί, που τουλάχιστον 2 στους 3 γνωρίζουμε ότι έχουν σοβαρές ασθένειες, όπως φυματίωση, ηπατίτιδα κ.α. έχουν γίνει οι “εραστές” της 1ης του μήνα για τις μοναχικές γιαγιάδες. Σοκαριστικό; Αηδιαστικό ή θλιβερό;Οι “τετραπέρατοι” Πακιστανοί λοιπόν, κάθε τέλος του μήνα έχουν πολύ δουλειά να βγάλουν εις πέρας. Τι ραμαζάνια και τι πράσινα άλογα; Οι τύποι παρέχουν υπηρεσίες “εραστή” σε γριές για μια βραδιά, με δεκάδες ευρώ για κάθε επαφή. Και θα μου πείτε ισχύει;

Ναι, ισχύει και μάλιστα γίνεται κατά κόρον γύρω μας, στη διπλανή μας πόρτα, ακόμα και μέσα στην οικογένειά μας.

70αρες και πάνω, συνήθως χήρες ή μόνες, διασκεδάζουν με Πακιστανούς, πάρα πολλές φορές καιπάνω από έναν σε μια βραδιά. Και μάλιστα, με ζήλο που θα ζήλευαν ακόμα και 40άρες. Κοινώς ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ

Πως διαδόθηκε αυτή η ιστορία, πως δικτυώθηκαν οι Πακιστανοί και γιατί όχι Αλβανούς, Ρώσους, Βούλγαρους ή ακόμα και Έλληνες;

Γιατί απλά, οι Πακιστανοί, ήταν οι μόνοι, που τα έκαναν όλα χωρίς να μιλάνε και να αντιδρούν. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να πάρουν 100-150 ευρώ για κάθε συνεύρεση ακόμα και αν χρειαστεί να κάνουν ότι πιο αρρωστημένο μπορεί να φανταστεί κάποιος.

Η ιστορία διαδόθηκε, από στόμα σε στόμα. Μεταξύ των κυριών άνω των 70 ετών, την ώρα που έπιναν τον καφέ τους μαζί με συνομήλικες. Οι Πακιστανοί, που ως πασίγνωστον, μένουν ανά δεκάδες σε σπίτια, άδραξαν την ευκαιρία και έπεσαν στοψητό!

Γιατί το κάνουν αυτό πάρα πολλές συνταξιούχοι;Γιατί όπως κάλλιστα μας είπε μια από αυτές, έχουν θυμό. Τις ξέχασαν τα παιδάκια τους, τους παράτησε ο άντρας τους, δεν τους δίνει κανένας σημασία μετά το θάνατο του συζύγου.

Που γίνονται όλα αυτά;Μέσα στα σπίτια των ίδιων των συνταξιούχων. Συνήθως, για να μη δίνουν στόχο, λένε πως τους έχουν για εργασίες μέσα στο σπίτι (υδραυλικά, καθαρισμούς, βαψίματα), αλλά στην ουσία, τους έχουν για να βγάζουν τα ΜΑΤΙΑ τους με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά.

Ποιος ο κίνδυνος όμως από όλη αυτή την ιστορία;Είναι δεδομένο πως όλες οι επαφές γίνονται ΧΩΡΙΣ προφυλάξεις. Όπως προανέφερα πιο πάνω, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, Πακιστανοί φέρουν πολύ βαριές αρρώστιες, όπως φυματίωση και ηπατίτιδα που είναι ταυτόχρονα και μεταδοτικές. Έτσι λοιπόν, οι 70αρες που ξαφνικά μετά από 50 χρόνια θυμούνται ότι έκαναν με καταπίεση πάρα πολλές φορές στα νιάτα τους, απελευθερωμένες πλέον από την ελληνική τηλεόραση που δείχνει τα αίσχη και ξεφτιλίζει το γυναικείο φύλο, βρίσκουν την ευκαιρία να “παίξουν” το πιπίνι με τους “επαγγελματίες” Πακιστανούς. Και τα ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑΌταν λέω όλα, το εννοώ. Δεν θέλω να περιγράψω γιατί απλά θα γίνω τουλάχιστον γραφικός.Οι “κυρίες” λοιπόν, κάνουν από 1 έως 5 ημέρες ξέφρενο πάρτι στα σπίτια τους, και μετά χαρούμενες και με δεκάδες αρρώστιες από τις επαφές τους, πηγαίνουν και φιλάνε τα εγγόνια τους, κάνουν την ανάγκη τους σε ξένα σπίτια, αδιάφορες και χωρίς ηθικούς φραγμούς για το τι μπορούν να προκαλέσουν. Με αποτέλεσμα, να μεταδίδουν αρρώστιες, τις οποίες κληρονομούν από τα πάρτι που διοργανώνουν κάθε μήνα.

Και όλα αυτά γίνονται ανάμεσά μας, δίπλα μας, ακόμα και στο ίδιο μας το σπίτι.Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με γέρους και είναι ήδη πολύ πασίγνωστο, με Ρουμάνες, Βουλγάρες και Αλβανίδες, που κάνουν αφαίματαξη των συντάξεών τους, προσφέροντας “παρέα” για ένα, δυο βράδια συνήθως τον μήνα. Και αυτό γιατί η “ταρίφα” των γυναικών είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι των Πακιστανών.

Ας θυμηθούμε πιο κάτω πόσα “μαύρα” βγάζουν καθημερινά οι Πακιστανοί καθαρίζοντας τζάμια στα φανάρια:


Copyright 2017 Valera - Company. Design by Enalla