unique visitors counter
Xaftas logo
img

Εξελίξεις που ΣΟΚΑΡΟΥΝ για 36χρονη Θεσσαλονίκη: Ποιον δείχνει ο 38χρονος γιατρός για τη δολοφονία

Τι υποστήριξε ο38χρονος γιατρόςγια τον σύζυγο της36χρονηςστηΘεσσαλονίκη;

Τον σύζυγο του θύματος κατηγορεί ο38χρονος γιατρόςαπ’ τη Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται από αποσπάσματα της απολογίας του τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα.


img

Τι υποστήριξε ο38χρονος γιατρόςγια τον σύζυγο της36χρονηςστηΘεσσαλονίκη;

Τον σύζυγο του θύματος κατηγορεί ο38χρονος γιατρόςαπ’ τη Θεσσαλονίκη, όπως φαίνεται από αποσπάσματα της απολογίας του τα οποία δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Ογιατρός, που κατηγορείται για την δολοφονία της36χρονηςκι έχει προφυλακιστεί, εξέφρασε την πεποίθηση ότι παγιδεύτηκε από κάποιον που ζήλευε το ενδιαφέρον του προς τη γυναίκα, στοχοποιώντας τον σύζυγό της.

«Τα γεγονότα υποδεικνύουν ότι ο μοναδικός που είχε κίνητρο να κάνει κακό στη Ντιάνα αλλά και σε εμένα είναι ο σύζυγός της, ο οποίος αισθανόταν προσβεβλημένος από τις συνομιλίες που είχε η σύζυγός του με εμένα. Είναι αυτός που υποπτευόταν ότι η σύζυγός του ερχόταν στο νοσοκομείο όχι για ιατρικούς αλλά για ερωτικούς λόγους. Είναι αυτός που είχε κάθε λόγο να ακολουθήσει τη σύζυγό του στο Νοσοκομείο ώστε να διαπιστώσει αν αυτή θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί μου. Είναι αυτός που μέχρι τις 21.36’ δεν επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη σύζυγό του», υποστήριξε ο κατηγορούμενος και πρόσθεσε:

Γιατί να πάει στο Ιπποκράτειο να την αναζητήσει, τη στιγμή που γνώριζε ότι η σύζυγός του μετά την επίσκεψή της είχε επαγγελματικό ραντεβού με έναν Ελληνοαυστραλό; Μήπως για να δημιουργήσει άλλοθι να τον δει κάποιος; Και γιατί στις 2.30 πηγαίνει στο μεσιτικό γραφείο και παραμένει για δύο ώρες; Τι περίμενε να βρει; Γιατί παίρνει μαζί του τον μεγάλο της γιο;

Ο38χρονος γιατρόςπροκειμένου να ενισχύσει τα λεγόμενά του, φέρεται να είπε πως ο σύζυγος της36χρονηςείχε παραδώσει αντίγραφο της συνομιλίας που είχε εκείνος με το θύμα μέσω Facebook διότι είχε τους κωδικούς της και διερωτήθηκε:

«Γιατί δεν είχε διαβάσει παλαιότερα μηνύματα της συζύγου του ΄είσαι ο ήρωας μου΄, ΄είσαι από τις περιπτώσεις που ο ασθενής ερωτεύεται τον γιατρό του΄, ΄πολύ χαίρομαι σε λατρεύω΄. Είχε τόση εμπιστοσύνη στη σύζυγό του που όλα αυτά τα λόγια τα θεώρησε φυσιολογικά, με δεδομένη τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν δεν ζήλεψε καθόλου; Δεν θορυβήθηκε, δεν υποψιάσθηκε ότι κάτι μπορεί να κάνει με τονγιατρότης; Δεν έπρεπε να θεωρηθεί ύποπτος από την αστυνομία και ο σύζυγος; Γιατί δεν έψαξαν τα κινητά του τηλέφωνα ώστε να αποδειχθεί πού βρισκόταν αυτές τις επίμαχες ώρες;».

Ο ίδιος θέλησε να παρουσιαστεί ως θύμα και φάνηκε πεπεισμένος πως όταν αποχώρησε απ’ το νοσοκομείο «κάποιος τον ακολούθησε έχοντας μαζί του είτε το ίδιο το θύμα, είτε μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο απενεργοποίησε στο ύψος του αεροδρομίου.

Με ακολούθησε είτε σε όλη τη διαδρομή που διάνυσα είτε μέχρι ένα σημείο και την ώρα εκείνη ή αργότερα άφησε το θύμα στο σημείο που βρέθηκε. Έτσι με παγίδεψε. Επειδή γνωρίζω ότι εγώ δεν σκότωσα την κοπέλα, θεωρώ ότι παγιδεύτηκα και ότι δεν είναι σύμπτωση ότι το πτώμα βρέθηκε σε σημείο της διαδρομής που εγώ διάνυσα».

Αναφορικά με τις ύποπτες κινήσεις τους τη συγκεκριμένη μέρα, οι οποίες μάλιστα υπάρχουν και σε κάμερα, ο αγγειοχειρούργος είπε πως μετακίνησε το αυτοκίνητό του για να βάλει μέσα σε αυτό κάποιες σακούλες με άπλυτα ρούχα, την τσάντα με τον υπολογιστή και το σακίδιο με το φαγητό και τους χυμούς.

Γιατί, όμως, έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του μετά την εξαφάνιση της γυναίκας; Ο38χρονος γιατρόςδήλωσε πως «είναι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα».

«Αν είχα σκοτώσει όπως κατηγορούμαι την κοπέλα και είχα κρύψει το πτώμα της, είναι δυνατό να είχα αφήσει να δουλεύει κανονικά το κινητό της; Το πιο λογικό δεν είναι (αφού είχα κρύψει το πτώμα) να είχα απενεργοποιήσει και το κινητό, ώστε να μην προδώσει με τυχόν κουδούνισμα την ύπαρξη του πτώματος;

Είναι αδύνατο μέσω όλου αυτού του κόσμου να μετέφερα νεκρή την κοπέλα έξω από το νοσοκομείο τοποθετώντας την μέσα στο αυτοκίνητό μου. Πώς είναι δυνατόν ένα άτομο του δικού μου σωματότυπου και μυϊκής δύναμης να καταφέρει μόνο του να μεταφέρει την γυναίκα αυτή η οποία ήταν στο ύψος μου και περίπου 65 με 70 κιλά; Είναι γνωστό ότι όταν ένας άνθρωπος αποβιώσει υπερτριπλασσιάζεται το βάρος του και δεν μπορεί να μεταφερθεί από έναν άνθρωπο.

Είναι δυνατόν, ενώ μόνος μου σκότωσα την κοπέλα και μετά μέσα στον κόσμο να μετέφερα στο αυτοκίνητό μου και μετά να την μετέφερα μέχρι τη δασική έκταση στη Χαλκιδική όπου την άφησα;», ήταν τα λόγια στα οποία κατέληξε ο κατηγορούμενος.