"Είναι μια υπόθεση ιδιαίτερη, με πολλά στοιχεία θρίλερ. Έχει ακόμη πιο έντονη δράση από το προηγούμενο μυθιστόρημά της">

"Είναι μια υπόθεση ιδιαίτερη, με πολλά στοιχεία θρίλερ. Έχει ακόμη πιο έντονη δράση από το προηγούμενο μυθιστόρημά της" />

"Είναι μια υπόθεση ιδιαίτερη, με πολλά στοιχεία θρίλερ. Έχει ακόμη πιο έντονη δράση από το προηγούμενο μυθιστόρημά της"> Θα τη ζήλευε και 20άρα! Δες την Αγγελική Νικολούλη αμακιγιάριστη και με το μπικίνι της

Xaftas logo
img

Θα τη ζήλευε και 20άρα! Δες την Αγγελική Νικολούλη αμακιγιάριστη και με το μπικίνι της

Τo δεύτερο αστυνομικό μυθιστόρημά της γράφει αυτή την περίοδο η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής "Φως στο τούνελ", Αγγελική Νικολούλη.

"Είναι μια υπόθεση ιδιαίτερη, με πολλά στοιχεία θρίλερ. Έχει ακόμη πιο έντονη δράση από το προηγούμενο μυθιστόρημά της


img

Τo δεύτερο αστυνομικό μυθιστόρημά της γράφει αυτή την περίοδο η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής "Φως στο τούνελ", Αγγελική Νικολούλη.

"Είναι μια υπόθεση ιδιαίτερη, με πολλά στοιχεία θρίλερ. Έχει ακόμη πιο έντονη δράση από το προηγούμενο μυθιστόρημά της",επισημαίνει στο περιοδικό ΟΚ! συνεργάτης της Αγγελικής Νικολούλη.

nikoloylimagio3

Λόγω της συγγραφής δεν μπόρεσε να κάνει πολυήμερες διακοπές το φετινό καλοκαίρι."Μόνο μέσα στον Ιούλιο ταξίδεψε για ένα πενθήμερο στη Σαντορίνη.Επιπλέον, την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε ένα τριήμερο στον παραλιακό Αγιόκαμπο στη βόρεια Εύβοια. Μαζί της ήταν καιο γιος της Κωνσταντίνος που ζει μόνιμα στην Αμερικήκαι ήρθε μετά από δύο χρόνια στην Ελλάδα για διακοπές", πρόσθεσε το ίδιο πρόσωπο.

nikoloulimagio2

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η γνωστή δημοσιογράφος διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν και 20αρες. Η σιλουέτα της Αγγελικής άλλωστε της επιτρέπει άνετα να φορά μπικίνι, χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό.

Copyright at 2017. Admania Theme All Rights Reserved