Click Mag

Click Mag

Ο Ερμής Πέρασε στον Ζυγό: Γυρίζει Επιτέλους ο ΤΡΟΧΟΣ για Αυτά τα Ζώδια

Ο Ερμής Πέρασε στον Ζυγό: Γυρίζει Επιτέλους ο ΤΡΟΧΟΣ για Αυτά τα Ζώδια

Ο Ερμής Πέρασε στον Ζυγό: Γυρίζει Επιτέλους ο ΤΡΟΧΟΣ για Αυτά τα Ζώδια

Ο Ερμής Πέρασε στον Ζυγό: Γυρίζει Επιτέλους ο ΤΡΟΧΟΣ για Αυτά τα Ζώδια

Ο Ερμής Πέρασε στον Ζυγό: Γυρίζει Επιτέλους ο ΤΡΟΧΟΣ για Αυτά τα Ζώδια

Δείτε ΤΩΡΑ τι λέει για το δικό σας ζώδιο

Ποια θα είναι τελικά αυτά τυχερά Ζώδια?

Ο Ερμής εισήλθε στον Ζυγό στις 30 Σεπτεμβρίου και η ε

Ο Ερμής Πέρασε στον Ζυγό: Γυρίζει Επιτέλους ο ΤΡΟΧΟΣ για Αυτά τα Ζώδια

Δείτε ΤΩΡΑ τι λέει για το δικό σας ζώδιο

Ποια θα είναι τελικά αυτά τυχερά Ζώδια?

Ο Ερμής εισήλθε στον Ζυγό στις 30 Σεπτεμβρίου και η επικοινωνία είναι πιο ευχάριστη, όμορφη και ισορροπημένη. Όταν ο Ερμής κάνει την διέλευσή του από το ζώδιο του Ζυγού, οι άνθρωποι κινούνται πιο φιλικά και πιο διπλωματικά.

Όσο διαρκεί αυτή η διέλευση μπορούμε να δούμε πιο σφαιρικά και πιο λογικά τα πράγματα, κυρίως όσον αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις και είναι μια καλή περίοδος για να δούμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις επικοινωνιακές μας ικανότητες στην διαπραγμάτευση.

Η διέλευση του Ερμή από τον Ζυγό ενεργοποιεί τους γεννημένους στον παρορμητικό σταυρό δηλαδήΚριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερουςκαι τους καλεί να πάρουν αποφάσεις. Δίνει επίσης ευκαιρίες και ξαφνικές ιδέεςσε Λέοντες και Τοξότεςκαι ανάταση σκέψης και ευκολίεςσε Διδύμους και Υδροχόους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει τα 12 Ζώδια:

ΚΡΙΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον έβδομο ηλιακό σου οίκο. Είναι ο οίκος της συνεργασίας και των σχέσεων και σχετίζεται με τον γάμο, τις συνεργασίες, τους συνεταιρισμούς, τις επιχειρήσεις και τους φανερούς εχθρούς. Με αυτό το πέρασμα του πλανήτη της επικοινωνίας από τον σημαντικό αυτό οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου η σχέση με το ταίρι σου ζωντανεύει και κινείται. Είτε εσύ είτε ο/η σύντροφος αρχίζετε να μιλάτε περισσότερο και αποφασίζετε από κοινού πάνω σε σχέδια που αφορούν το άμεσο μέλλον. Δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν αποφασίσετε να κάνετε και ένα σύντομο ταξιδάκι για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Θέματα παιδιών μπορεί να απασχολήσουν την σχέση και να γίνουν συζητήσεις γύρω από αυτά. Είναι επίσης κατάλληλη περίοδος για να κλείσεις συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον έκτο ηλιακό σου οίκο, που δείχνει την καθημερινότητα,

την εργασία, την κατάσταση της σωματικής σου υγείας και έχει σχέση με την προσφορά υπηρεσίας στην κοινωνία, τις δεξιότητες που έχει ο καθένας μας και την ικανότητα ικανοποίησης των αναγκών της ζωής. Το πέρασμα του Ερμή λοιπόν από αυτόν τον τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου φέρνει μεγάλη κινητικότητα και πολλές συζητήσεις και λόγια στον τομέα της εργασίας σου και η καθημερινότητά σου ζωντανεύει, ίσως σε βαθμό που σε ξεβολεύει από την ρουτίνα σου. Είναι θετική περίοδος για να βάλεις σε τάξη οτιδήποτε δεν δουλεύει σωστά και σε ενοχλεί και να διευθετήσεις, να ανακαλύψεις και να διορθώσεις μικρές λεπτομέρειες που όμως κάνουν την διαφορά. Αν περιμένεις απαντήσεις ή ειδήσεις από εξετάσεις ή δουλειά, τώρα είναι η στιγμή που έρχονται.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η διέλευση του κυβερνήτη σου Ερμή γίνεται στον πέμπτο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με την δημιουργικότητα, την ψυχαγωγία, τις ερωτικές σχέσεις, την διασκέδαση και την χαρούμενη πλευρά της ζωής. Φανερώνει την σχέση με τα παιδιά μας αλλά και το ίδιο το παιδί που κρύβουμε μέσα μας. Έχει σχέση με τα τυχερά παιχνίδια, τις επενδύσεις, την κερδοσκοπία και τον αθλητισμό, τα χόμπι και τις δραστηριότητες που μας προκαλούν ευχαρίστηση. Η διέλευση αυτή λοιπόν σε κάνει περισσότερο κινητικό και σου ανεβάζει την διάθεση για όλα τα παραπάνω. Φρόντισε να μην εκμεταλλευτείς με άσχημο τρόπο όμως τις καταστάσεις γιατί ο Ερμής θα κάνει απαιτητικές όψεις κατά το πέρασμά του από τον Ζυγό, δείκτες πως δεν αποκλείεται να έχεις μπελάδες αν δεν κινηθείς εντός ορθού πλαισίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον τέταρτο ηλιακό σου οίκο, που αντιπροσωπεύει την οικογένεια,

τους γονείς, το σπίτι, τις αναμνήσεις, την ακίνητη περιουσία, την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια, την προσκόλληση, το ένστικτο και την ιδιωτική ζωή. Η διέλευση του Ερμή από αυτόν τον τομέα ενεργοποιεί και κινεί συζητήσεις σχετικές με τα παραπάνω θέματα και αν σε απασχολεί κάτι που έχει να κάνει με κληρονομικά ή ακίνητο, τώρα είναι η περίοδος που μπορείς να λάβεις τις απαραίτητες οδηγίες για το πώς να κινηθείς. Η σκέψη σου γενικότερα μπορεί να πηγαίνει στο παρελθόν και να ανακαλείς μνήμες που τώρα όμως μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου, καθώς αντιλαμβάνεσαι μέσα από αυτές ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού σου.

ΛΕΩΝ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον τρίτο ηλιακό σου οίκο, που απεικονίζει τις καθημερινές κινήσεις και την επαφή με το κοντινό περιβάλλον, τα σύντομα ταξίδια, με την ομιλία και την γραφή με την διδασκαλία και την εκπαίδευση, την επικοινωνία, τους γείτονες και τους στενούς συγγενείς. Μπορείς λοιπόν να κινηθείς πιο άνετα, πιο ανοιχτά στις επικοινωνίες σου και να εκφράσεις με περισσότερη καθαρότητα, αλλά και περισσή διπλωματία τα θέλω σου. Οι σχέσεις με αδέλφια ή συγγενείς ευνοούνται και μπορείς να συζητήσεις θέματα μαζί τους έχοντας κοινό τόπο και συνεννόηση πλέον. Η σκέψη σου συνδυάζει πολλές πλευρές ενός θέματος και μπορείς να δεις σφαιρικά τις καταστάσεις. Είναι μια ευχάριστη διέλευση που μπορεί να σε οδηγήσει σε πολλές μετακινήσεις ή σε κάποιο μικρό ταξιδάκι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον δεύτερο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με τα χρήματα, τα αποκτήματα, την αίσθηση της ασφάλειας, είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Φανερώνει τις αξίες ενός ατόμου, την αυτοεκτίμηση του, τα ταλέντα και τις ικανότητές του. Για τις επόμενες μέρες λοιπόν γίνεσαι πιο συνειδητοποιημένος στα παραπάνω θέματα και εκδηλώνεσαι περισσότερο σε σχέση με κινήσεις που σκέφτεσαι ή έχεις σχεδιάσει γύρω από οικονομικά θέματα. Αντιλαμβάνεσαι την αξία σου πιο ξεκάθαρα και αρχίζεις να κάνεις επαφές για να αυξήσεις το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου. Τώρα βλέπεις πιο καθαρά και σκέφτεσαι ακόμη πιο πρακτικά. Δεν είναι απίθανο να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στον τρόπο που απαιτείς πράγματα που νιώθεις ότι σου ανήκουν ή να έχεις σημαντικές συζητήσεις ή να κλείσεις συμφωνίες στην δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και στον πρώτο σου ηλιακό οίκο, που αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα μας, και συνδέεται με την εξωτερική εμφάνισή μας, την εικόνα μας, την ιδιοσυγκρασία μας, την ζωτικότητα μας και τέλος το πώς αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Η διέλευση φέρνει αφύπνιση στα παραπάνω θέματα και θα θελήσεις να μιλήσεις περισσότερο ή να επικοινωνήσεις για τις ανάγκες σου και τα θέλω σου. Επίσης δεν είναι απίθανο με αυτή την διέλευση πολλά μυστικά που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα ή σχόλια που έγιναν σε βάρος σου να έρθουν στο φως. Παράλληλα, τώρα εστιάζεις στο όραμα και τα μακροπρόθεσμα σχέδια που έχεις στην ζωή σου και είναι μια περίοδος που όλα αυτά θα σε απασχολήσουν πιο περισσότερο και θα τα συζητήσεις με το περιβάλλον σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον δωδέκατο ηλιακό σου οίκο, ο οποίος σχετίζεται με οτιδήποτε κρυφό, τα μυστικά, το παρασκήνιο, τους κρυφούς εχθρούς, τον αποκρυφισμό, τις δοκιμασίες, τη φαντασία και τα όνειρα. Ο Ερμής λοιπόν από αυτή την θέση δείχνει πως διεισδύεις, εξιχνιάζεις και συμπεραίνεις πολλά αυτά την περίοδο, μερικές από τις ανακαλύψεις σου μάλιστα μπορεί και να σε τρομάξουν. Είναι μια χρήσιμη διέλευση και δυνατή καθώς μπορείς να αναλύσεις καλύτερα τους φόβους σου, να κάνεις κάποια μορφή ψυχανάλυσης και να επιτρέψεις στην σκέψη σου να στραφεί προς τα μέσα, σε σένα και τον εαυτό σου. Πρόσεξε όμως στο εξής διάστημα να μην προβείς σε ενέργειες που θα σε εκθέσουν καθώς μπορεί να πέσεις θύμα κουτσομπολιών, προτίμησε λοιπόν μια πιο συνετή και μετρημένη στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον ενδέκατο ηλιακό σου οίκο, που συνδέεται με την συλλογική δραστηριότητα, τις φιλίες και εκφράζει το πνεύμα της ομαδικότητας, σχετίζεται τις ελπίδες, τις επιθυμίες, τα όνειρα για το μέλλον και τους ανθρωπιστικούς στόχους. Έτσι λοιπόν, η διέλευση αυτή σε βοηθά να κάνεις πιο συγκεκριμένους τους στόχους σου και να εκφράσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια τα σχέδιά σου. Γίνεσαι πιο κοινωνικός και έρχεσαι σε συχνότερη επαφή με φίλους, συζητώντας και σχεδιάζοντας πράγματα μαζί τους. Φρόντισε όμως να αποφύγεις εντάσεις με φίλους ή ομοϊδεάτες σου που θα έχουν την αφορμή τους σε αντιπαράθεση και διαφορετικές απόψεις πάνω στο ίδιο θέμα. Σε γενικές γραμμές άλλωστε οι φίλοι είναι εκείνοι που σου φέρνουν πολύ σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες για τις υποθέσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον δέκατο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με τις φιλοδοξίες, τις προσδοκίες, την επιτυχία, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση, τη φήμη και το κύρος. Έτσι λοιπόν αυτή η διέλευση του Ερμή θα φέρει κίνηση και συζητήσεις πάνω σε κάποιο από τα παραπάνω θέματα και θα σου δώσει το προβάδισμα σε σχέση με το ποιος θα έχει τον τελευταίο λόγο. Η σκέψη σου κινείται ήρεμα και καταφέρνεις με διπλωματικό τρόπο να φέρεις τους άλλους και κυρίως τα πράγματα της δουλειάς σου, στα δικά σου μέτρα και σταθμά. Μπορείς τώρα να εκφράσεις πιο καθαρά και συγκεκριμένα τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου για το μέλλον. Στην εργασία σου θα υπάρξει μεγάλη κινητικότητα και πολλές επικοινωνίες που μπορεί να σε κουράσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον ένατο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με την ανώτερη εκπαίδευση, με τις φιλοσοφικές, τις πνευματικές και τις θρησκευτικές αναζητήσεις, την ηθική και τους νόμους, τα μακρινά ταξίδια, το εξωτερικό και με την γενικότερη αντίληψη του ατόμου για τη ζωή. Ο Ερμής λοιπόν από αυτή την θέση σε κάνει κυριολεκτικά να πετάς ψηλά στα σύννεφα και διευρύνει πολύ τους ορίζοντές σου. Μπορείς να συλλάβεις ιδέες που έρχονται από άλλα επίπεδα και να οραματιστείς σχέδια, λύσεις και κινήσεις που θα θέσουν σε κίνηση τις εξελίξεις στην ζωή σου. Ιδανική περίοδος για να έρθεις σε επαφή με άτομα με διαφορετική κουλτούρα, από άλλη χώρα ή να κάνεις ένα μακρινό ταξίδι. Γενικότερα, οι ημέρες αυτές θα είναι ανανεωτικές πολύ για την πνευματική σου ζωή και οι συζητήσεις σου θα είναι γεμάτες νόημα.

ΙΧΘΥΕΣ
Η διέλευση του Ερμή γίνεται μέσα από τον όγδοο ηλιακό σου οίκο, της μεταμόρφωσης. Συνδέεται με τον οικονομικό τομέα, καθώς αντιπροσωπεύει τα χρήματα που προέρχονται από τους άλλους, όπως κληρονομιές, φόρους, δάνεια, επιχορηγήσεις ή χρήματα του συντρόφου. Δείχνει όμως και την στάση μας απέναντι στο σεξ. Έτσι, η διέλευση του Ερμή από αυτή την περιοχή του ηλιακού σου χάρτη δηλώνει την εμβάθυνση και την ασχολία σου με τα παραπάνω θέματα. Όσο διαρκεί η διέλευση σε απασχολεί περισσότερο η δύναμη του σεξ και η σκέψη σου γυρίζει γύρω από αυτόν τον τομέα. Τα οικονομικά σου επίσης και ειδικότερα τα έξοδα ή αυτά που χρωστάς σε δημόσια ταμεία για παράδειγμα, είναι θέμα που σε απασχολεί και θα βρεις λύσεις μέσα από έξυπνη σκέψη ή κάποια συμφωνία

Trending

Advertisement
To Top