Click Mag

Click Mag

Ο Αγγελοπουλος πλακωθηκε με φωτορεπορτερ

Ο Αγγελοπουλος πλακωθηκε με φωτορεπορτερ

Ο Αγγελοπουλος πλακωθηκε με φωτορεπορτερ

Ο Αγγελοπουλος πλακωθηκε με φωτορεπορτερ

Σκηνές απείρου κάλλους στην παραλιακή με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αγγελόπουλο και φωτογράφο freelancer. Όπως λέει αυτόπτης μάρτυρας παραλίγο να παίξουν ξύλο μέσα στο δρόμο τους χώρισαν οι ψυχραιμότερoι...Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή όπως μας την είπε αυτόπτης μάρτυρας !

Σκηνές απείρου κάλλους στην παραλιακή με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Αγγελόπουλο και φωτογράφο freelancer. Όπως λέει αυτόπτης μάρτυρας παραλίγο να παίξουν ξύλο μέσα στο δρόμο τους χώρισαν οι ψυχραιμότερoι...Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή όπως μας την είπε αυτόπτης μάρτυρας !

Είναι πασίγνωστο ότι ο Ντάνος του survivor το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στα περιοδικά ποικίλης ύλης και λόγω του ενδιαφέροντος που έχει ως άνθρωπος αλλά και λόγω του περιστατικού με την Ντορέττα Παπαδημητρίου !

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι φωτορεπόρτερ – παπαράτσι της Αθήνας να μην τον αφήνουν τον άνθρωπο στιγμή ήσυχο.

Από την ώρα που βγαίνει από το ξενοδοχείο του και μέχρι την ώρα που ξανά επιστρέφει έχει από πίσω του συνεχώς ανθρώπους που τον παίρνουν στο κατόπι....

Οι φωτορεπόρτερ ψάχνουν ένα καλό μεροκάματο (οι φώτος με την Ντορέττα μοσχοπουλήθηκαν πάνω από 1500 ευρώ) και ο Αγγελόπουλος ψάχνει ένα τρόπο να βρει την ησυχία του....

Όλο το προηγούμενο διάστημα η σχέση του Αγγελόπουλου με τους φωτορεπόρτερ ήταν μια σχέση συμπάθειας και αγάπης . Ο Αγγελόπουλος ως άνθρωπος του μεροκάματου καταλάβαινε ότι και τα παιδάκια έκαναν τη δουλειά τους.

Τις τελευταίες ημέρες όμως φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει να τον ενοχλεί όλο αυτό το κυνηγητό και η δημοσιότητα των προσωπικών του στιγμών αλλά και το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι δεν μπορεί να κάνει βήμα και να δει φίλους και φίλες του χωρίς να απαθανατίζεται από τους γνωστούς παπαράτσι.

Θα μου πείτε αυτό είναι το τίμημα της δημοσιότητας....

Εδώ λοιπόν υπάρχει και το θέμα πως ο Αγγελόπουλος θα καταφέρει να διαχειριστεί όλη αυτή την προβολή στο πρόσωπο του. Λογικά θα πρέπει να συμβιβαστεί ίσως με έναν τρόπο ζωής που μέχρι τώρα του ήταν παντελώς άγνωστος! Ερχόμαστε όμως στο περιστατικό.

Ήτανε λοιπόν την περασμένη εβδομάδα όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος έπινε τον καφέ του με ένα φιλικό του ζευγάρι σε πολύ πασίγνωστο μαγαζί της παραλιακής στην Γλυφάδα. Εκεί λοιπόν παραμόνευε ένας πασίγνωστος παπαράτσι ο όποιος περίμενε να τελειώσει τη συνάντηση του ο Ντάνος για να κάνει τις λήψεις των φωτογραφιών από το δρόμο!

Με το που βγαίνει λοιπόν Αγγελόπουλος από το καφέ πηγαίνει προς το μέρος του και του λέει με ευγενικό τρόπο ότι OK έκανες την δουλειά σου τράβηξες φώτος(μεγάλη προσοχή ο τύπος δεν κρυβόταν ήταν μπροστά στην είσοδο του μαγαζιού)παρακαλώ πολύ τώρα άσε με και εγώ να έχω λίγο χρόνο με τους φίλους μου δεν θέλω να κάνουμε αγώνα ταχύτητας στην παραλιακή θα πάμε σ’ ένα μαγαζί για φαγητό κάνε μου την χάρη να με αφήσεις στην ησυχία μου.

Ο φωτογράφος χαμογέλασε και του είπε υποτιμητικά τα εξής... « όταν δε σας ξέρει η μάνα σας μας παρακαλάτε για μια φωτογραφία μόλις και κάνετε μία επιτυχία ξεκινάτε τους τσαμπουκάδες και τις απειλές» !

Ο Ντάνος παρά την επίθεση του απαντάει πάλι με ευγενικό τρόπο « Φίλε δε σε απείλησα και ούτε τσαμπουκάδες έκανα,απλά σε παρακάλεσα αν έχεις την καλοσύνη αφού έκανες την δουλειά σου να με αφήσεις να περάσω λίγο χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους άλλωστε τα παιδάκια δεν έχουν καμία σχέση με δημοσιότητα και φωτογράφους»!

«Εγώ θα κάνω ό,τι γουστάρω» απαντάει ο φωτογράφος « Σε ελεύθερη χώρα είμαστε» Και όπως γυρνάει από την άλλη μεριά το πρόσωπο του ο φωτογράφος πετάει μια ατάκα φαρμάκι... «Άντε στο διάολο όλοι οι κώλο βλάχοι νομίσουν ότι κάποιοι είναι...»

Έλα όμως που ο Αγγελοπουλος το άκουσε.... «Τι είπες ...»τον ρωτάει ο Ντάνος « ότι θέλω είπα ,δεν αφορά εσένα»

Τότε ποιος είδε τον Αγγελοπουλο και δεν τον φοβήθηκε,ο πασίγνωστος ,πράος, χαλαρός και συμπαθής Γιώργος Αγγελόπουλος απασφαλίζει και πηγαίνει προς το μέρος του φωτογράφου επιθετικά λέγοντάς του...

«Φίλε πρόσεχε γιατί δε με ξέρεις καλά .Αν ξανά τολμήσεις να με βρίσεις θα της αρπάξεις και δεν με ενδιαφέρει αν είσαι φωτογράφος ή ο Πάππας της Ρώμης»!

Τότε ο φωτογράφος του φωνάζει δυνατα στο δρόμο... «Σιγά ρε Ντάνο πρόσεχε εδώ δε γυρίζουμε το τατουάζ για να μας το παίζεις μάγκας»! Ωχ ο Αγγελόπουλος έβγαζε φωτιές από τα αυτιά αλλά εκείνη τη στιγμή παρενέβησαν οι φίλοι του Αγγελόπουλου και τον συγκράτησαν στο παρά ένα.

Trending

Advertisement
To Top