Click Mag

Click Mag

Πατέρας δημοσίευσε τις φωτογραφίες της νεκρής γυναίκας του και του μωρού τους στο φέρετρο που χτυπήθηκαν θανάσιμα από μεθυσμένο οδηγό

Πατέρας δημοσίευσε τις φωτογραφίες της νεκρής γυναίκας του και του μωρού τους στο φέρετρο που χτυπήθηκαν θανάσιμα από μεθυσμένο οδηγό

Πατέρας δημοσίευσε τις φωτογραφίες της νεκρής γυναίκας του και του μωρού τους στο φέρετρο που χτυπήθηκαν θανάσιμα από μεθυσμένο οδηγό

Πατέρας δημοσίευσε τις φωτογραφίες της νεκρής γυναίκας του και του μωρού τους στο φέρετρο που χτυπήθηκαν θανάσιμα από μεθυσμένο οδηγό Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα, αμέσως μετά την κηδεία της συζύγου και της αγέννητης κόρης του, όταν ο Zach Kincaid παρατήρησε κάτι στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook.

Ήταν ένας από τους γιους του, ο οποίος προσπάθησε να τον πλησιάσει όταν είδε τ

Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα, αμέσως μετά την κηδεία της συζύγου και της αγέννητης κόρης του, όταν ο Zach Kincaid παρατήρησε κάτι στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Facebook.

Ήταν ένας από τους γιους του, ο οποίος προσπάθησε να τον πλησιάσει όταν είδε τον πατέρα του να κλείνει το φέρετρο, γνωρίζοντας ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα έβλεπε τη μητέρα και την αδελφή του.

Η στιγμή εκείνη δεν ήταν απλώς μια πραγματικότητα για τον Kincaid.Αυτός ήταν ο χειρότερος εφιάλτης του, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της συζύγου του, της Krystil Kincaid, σκοτώνοντας εκείνη την και την αγέννητη κόρη τους.

'I put those pictures up so everyone can see the nightmare that I'm living and my kids are living every day for the rest of our lives,' Kincaid told Daily Mail TV in an exclusive interview

Και ήταν ένας εφιάλτης που ο Kincaid αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο, ανεβάζοντας αυτές τις φωτογραφίες στο Facebook – ελπίζοντας έτσι να σώσει κάποια άλλη οικογένεια.

“Ανέβασα αυτές τις φωτογραφίες, ώστε να δουν όλοι τον εφιάλτη που ζω εγώ και τα παιδιά μου και θα ζούμε κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μας,” δήλωσε ο πατέρας στην DailyMail TV.

“Χρησιμοποιώ αυτή την ανάρτηση ως εργαλείο για να προστατεύσω άλλους ανθρώπους.”

Ο κόσμος του Kincaid καταστράφηκε, όταν ο 28χρονος Marcos Forestal, έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της Krystil στο Hemet της Καλιφόρνια, στις 8.30 το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου.

Ο 34χρονος Kincaid μιλούσε με την Krystil, η οποία έφυγε νωρίτερα από τη δουλειά της και σκόπευε να πάρει άδεια μητρότητας τις επόμενες τέσσερις ημέρες.

“Μιλούσαμε και ξαφνικά άκουσα την κραυγή της,” είπε ο 34χρονος. “Η κραυγή αυτή πιθανότατα διήρκεσε περίπου δύο δευτερόλεπτα, αλλά επαναλαμβανόταν στο μυαλό μου πολύ αργά”

“Επικρατούσε ένα χάος και έπειτα άκουσα την δυνατή σύγκρουση.”

Images from the September 26 gathering at McWane Family Funeral Home were shared showing Krystil Kincaid, 29, and the daughter they planned to name Avalynn Onix in a casket

“Και μετά σιωπή.Δεν άκουσα τη φωνή της.Η σιωπή ήταν τρομακτική”

Ο Kincaid άκουγε ανθρώπους να σπεύδουν προς το αυτοκίνητο, προσπαθώντας να ανοίξουν την πόρτα.Έλεγαν ότι η Krystil εξακολουθούσε να αναπνέει, αλλά τα πόδια της ήταν καρφωμένα ενώ το αυτοκίνητο άρχισε να πιάνει φωτιά.

Ο Kincaid φώναζε από το τηλέφωνο “Είναι έγκυος, είναι έγκυος, το μωρό είναι εντάξει;;;”

“Ήμουν 450 μίλια μακριά από το σημείο της σύγκρουσης και προσπαθούσα να μιλήσω με κάποιον από το τηλέφωνο.”

Τότε άκουσε πως έφτανε η πυροσβεστική υπηρεσία για να τη βγάλει από το αυτοκίνητο.Ένας αστυνομικός μίλησε μαζί του και του είπε ότι η Krystil και το μωρό είχαν και πάλι παλμούς.

Devoted mother Krystil Kincaid (pictured) died along with her unborn child after the crash

“Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα πως υπάρχει ελπίδα,” είπε ο τραγικός πατέρας.

Αλλά ο Kincaid δεν μπόρεσε να πετάξει εκείνη τη νύχτα.Και, δυο ώρες αργότερα, ένας γιατρός τον κάλεσε να του πει ότι η κόρη του ήταν νεκρή.

“Έκλαιγε μαζί μου στο τηλέφωνο, λέγοντας μου πόσο τέλεια ήταν και πώς δεν είχε καμία ζημιά στο σωματάκι της, το οποίο ήταν πλήρως ανεπτυγμένο.”

“Είχε πυκνά μαλλιά, παχουλά μάγουλα και γεμάτα μπουτάκια.Ήταν όμορφη πολύ.Και τότε μου είπαν ότι έχω μόνο τέσσερις ώρες για να φτάσω εκεί και να την κρατήσω πριν την πάρει η νοσηλεύτρια”

Krystil's family gathered around the coffin to say their goodbyes and her husband has shared the images on Facebook

Ο Kincaid ζήτησε από τους γιατρούς να τον αφήσουν να δει τη γυναίκα του, αλλά δεν του την έδειξαν.Δεν μπορούσαν ούτε να ανοίξουν το σεντόνι για να τον αφήσουν να την δει Live στο Facebook.

“Δεν με άφησαν να δω ούτε την κόρη μου μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου – στην κηδεία,” είπε ο πατέρας. “Αυτή ήταν η πρώτη φορά που την είδα και την κράτησα στην αγκαλιά μου.”

Την επόμενη μέρα πήρε το αεροπλάνο και έμαθε ότι η Krystil δεν ανέκαμπτε.Το μόνο πράγμα που λειτουργούσε ήταν η καρδιά της.

Kincaid was even more enraged when he found out that Forestal was only charged with one count of gross vehicular manslaughter. He faces a maximum of 10 years for Krystil's death 

Ο Kincaid έπρεπε να πει στα τρία παιδιά τους ότι η μητέρα τους “έφυγε”.

“Νόμιζαν ότι είχε έρθει η αδελφή τους,”είπε ο Zach.“Αντ’ αυτού, άκουσαν τα χειρότερα νέα της ζωής τους.”

“Δεν έχασαν μόνο την μικρή τους αδερφή, έχασαν και τη μαμά τους.”

Ο Kincaid έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook από τον αδελφό της Krystil.Ο Forestal είχε κάνει Live μετάδοση μετά τη στιγμή της σύγκρουσης.

“Παιδιά, είχα ένα ατύχημα.Κοιτάξτε τι μου συνέβη,” είπε ο πρωταθλητής πυγμαχίας Forestal στο βίντεο.“Ένα αυτοκίνητο πέρασε από μπροστά μου. Κοιτάξτε.”

Ο Kindcaid δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε στην οθόνη του.

“Τον παρακολουθούσα βλέποντας στο βάθος το αυτοκίνητο της συζύγου μου να καίγεται.”

“Δεν μπορούσα να το πιστέψω.Δεν είχε καν την ανθρωπιά να πάει εκεί και να προσπαθήσει να ανοίξει την πόρτα.Να κρατήσει το κεφάλι της ψηλά, ώστε να μπορεί να αναπνεύσει. Να προσπαθήσει να τη βγάλει από τη φωτιά.”

“Είδα κάποιον που ήταν 100% ναρκισσιστής.Είδα κάποιον που νοιαζόταν μόνο για τον εαυτό του.Πόσο άψυχος πρέπει να είσαι για να μην έχεις αρκετή ανθρωπιά για να βοηθήσεις κάποιον που χρειάζεται βοήθεια;Εκείνη τη στιγμή ένιωσα μουδιασμένος”

Όμως, ο Kincaid εξοργίστηκε όταν διαπίστωσε ότι ο Forestal κατηγορήθηκε μόνο για μία ανθρωποκτονία, ενώ οδηγούσε μεθυσμένος.

Kincaid said that there isn't a day goes by that he and his children don't think about Krystil 

Εάν καταδικαστεί, θα αντιμετωπίσει μέχρι και 10 χρόνια φυλάκισης.

“Η κόρη μου είναι 36 εβδομάδων και δεν μπορεί καν να θεωρηθεί άνθρωπος.Γι’ αυτό μετράει μία μόνο ανθρωποκτονία.”

“Αυτός ο τύπος οδηγούσε σαν μανιακός, μπήκε στην αντίθετη λωρίδα και χτύπησε τη σύζυγό μου.”

That's why Kincaid has since begun a Change.org petition, hoping he can help enact harsher punishments for driving drunk

Σε μιαανάρτηση στοFacebook, εξήγησε ότι το να πει τα τραγικά νέα στα παιδιά του ήταν “το χειρότερο πράγμα που έκανε ποτέ.”

Είπα στα παιδιά μου ότι ένας μεθυσμένος οδηγός σκότωσε τη μαμά τους.”

“Ο πόνος και ο θυμός που αισθάνομαι μέσα στην ψυχή μου είναι ανυπολόγιστος, η καρδιά μου σπαράζει. Μέσα μου νιώθω κενός και προδομένος. Το να αντιμετωπίζουν την 36 εβδομάδων κόρη μου σαν μία μάζα κυττάρων με εξοργίζει και με λυπεί αφάνταστα. Δεν υπάρχει ανθρωπιά, δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει τίποτα Σε ποια κοινωνία θα μεγαλώσουν αύριο τα παιδιά μας;”


Trending

Advertisement
To Top