Click Mag

Click Mag

Μάρκος Σεφερλής: Έβαζα την Έλενα να ζητά δανεικά γιατί ντρεπόμουν

Μάρκος Σεφερλής: Έβαζα την Έλενα να ζητά δανεικά γιατί ντρεπόμουν

Μάρκος Σεφερλής: Έβαζα την Έλενα να ζητά δανεικά γιατί ντρεπόμουν

Μάρκος Σεφερλής: Έβαζα την Έλενα να ζητά δανεικά γιατί ντρεπόμουν

Για τον πόλεµο που έχει δεχθεί και για τα χρέη του µίλησε στο “Secret” ο δηµοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής.

Στη Σπυριδούλα Τριάντου – Secret – Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ακούραστος, µε πηγαίο ταλέντο, δίκαιος και γ

Για τον πόλεµο που έχει δεχθεί και για τα χρέη του µίλησε στο “Secret” ο δηµοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής.

Στη Σπυριδούλα Τριάντου – Secret – Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ακούραστος, µε πηγαίο ταλέντο, δίκαιος και γεµάτος από αγάπη. Φέτος, η χρονιά τού ανήκει, καθώς µπήκε πολύ δυναµικά στην τηλεόραση Όχι ότι του έλειπε η αποδοχή του κόσµου, που τον στηρίζει εδώ και πολλά χρόνια.

Οµως το «Mega µε µία» για τον Μάρκο Σεφερλή ήταν µια νέα πρόκληση. Όπως και το βραδινό σόου, που περιέχει νέα στοιχεία, νέες ιδέες Έγινε όµως το επίκεντρο, καθώς βρίσκεται σε µια ανταγωνιστική ζώνη.

Φυσικά, ο ηθοποιός και παρουσιαστής δέχθηκε κριτικές, πολλές φορές σκληρές. Όµως πόσο να τον αγγίξουν όταν από τα πρώτα του κιόλας βήµατα είχε βιώσει την αµφισβήτηση, µέχρι τη στιγµή που όλοι έτρεξαν πίσω του διεκδικώντας ένα κοµµάτι της τεράστιας επιτυχίας του; Ο Μάρκος είναι µαθηµένος σε αυτά και όταν βάζει το κεφάλι κάτω και δουλεύει, τίποτα δεν τον αποσπά από τον στόχο του.

Ούτε και η «κόντρα» του µε τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο Μάρκος Σεφερλής µού εξηγεί πως θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτήν. Επιµένω όµως να µου πει πώς νιώθει:«∆εν αισθάνοµαι πως υπάρχει κόντρα µεταξύ µας. ∆εν έχω τίποτα µε τον Κωστόπουλο. Μου επιτέθηκε και απάντησα γιατί µου το ζήτησαν. Εγώ τον εκτιµώ, µου ’χει φερθεί ωραία. Θα τον χαιρετήσω και δεν έχω θέµα να κάτσουµε µαζί και να πιούµε ποτό. ∆εν είναι φίλος που µου ’κανε κακό και µου ’σκαψε τον λάκκο για να ’χω πρόβληµα».Οι κριτικές και τα σχόλια κάθε φορά που εµφανίζεται στην τηλεόραση είναι πολλά. Όµως δεν τα διαβάζει, δεν τον επηρεάζουν:«Κάνω τόσο ωραία πράγµατα, που δεν βλέπω τι γράφεται, δεν έχω τον χρόνο. Όταν έρχονται άνθρωποι µε σοβαρά προβλήµατα υγείας και µου λένε “µε έχεις σώσει από την κατάθλιψη” ή “η µάνα µου έχει καρκίνο και ξεχνιέται µόνο µε σένα” ή “θα ’χα αυτοκτονήσει”, συγκινούµαι και, γνωρίζοντας πως έχω προσφέρει κάτι σε αυτούς, θα κάθοµαι να ασχολούµαι µε όλα αυτά που λένε για µένα κατά καιρούς;».

Ο ΣΤΟΧΟΣ

2222

Ακόµα και για το «One Mark show» έγραψαν πως θα τελείωνε πρόωρα:«Θα το δείξει ο χρόνος αν θα ολοκληρωθεί το σόου νωρίτερα. Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι το διαφορετικό, να µη µένω στάσιµος. Εδώ κάνουµε σκετς που είναι αυτοσχεδιαστικά και ακόµα ο κόσµος δεν το ’χει καταλάβει. Με συναντούν στον δρόµο και µου λένε πως τώρα κατάλαβαν τι κάνω Είναι θέµα εξέλιξης δικής µου, τι ανάγκες έχω εγώ σαν καλλιτέχνης και, το τονίζω, πάντα απευθύνοµαι σε ανθρώπους που θέλουν να µε δουν».Η εµφάνισή του στο «Just the two of us» του έδωσε το «εισιτήριο» για το πρωινό. Όµως µέχρι τότε υπήρχε δυσπιστία.«Υπήρχε µια εικόνα για εµένα από το κανάλι ότι είµαι πιο λαϊκό προϊόν. Όταν µε γνώρισαν, σκέφτηκαν πως καλό είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπά τόσο ο κόσµος να υπάρχει και στο πρόγραµµα του Mega».

Η σεζόν ολοκληρώνεται σιγά-σιγά. Η γεύση που του αφήνει, γλυκιά.«Θεωρώ ότι πετύχαµε τον στόχο µας, που ήταν από την αρχή να πάµε πολύ καλά στα νεανικά κοινά. Είµαστε πολύ κοντά και υπήρξαµε και πρώτοι κάποιες φορές», δηλώνει.

Μαζί του και η σύζυγός του, που τη θαυµάζει, δεν τη ζηλεύει, νιώθει περήφανος για αυτήν και εξηγεί τους λόγους:«Η Έλενα έδωσε εξετάσεις και πέρασε. Είµαι πιο πολύ χαρούµενος για την Έλενα παρά για µένα. Την πίστευα γι’ αυτό και την πρότεινα. Ήταν άψογη µε όλα τα θέµατα και µελετούσε. Χάρηκα γιατί απέδειξε ότι άξια πήρε τη θέση και το κανάλι θα ήθελε να είναι µαζί µου και του χρόνου. Τη θαυµάζω ακόµα περισσότερο τώρα. Είναι άψογη, κυρία από την πρώτη µέρα που τη γνώρισα». Τον ∆ηµήτρη Ουγγαρέζο τον θέλει και του χρόνου; «Φυσικά, όπως και φέτος τον ήθελα και έκανε πράγµατα πολύ ωραία για την εκποµπή. Εγώ θα ήθελα την ίδια οµάδα, αλλά δεν αποφασίζω µόνος µου. Θα έλεγα απλώς πως οµάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις!».

ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ

3333

Ο Μάρκος, αν και προσφέρει απλόχερα χαµόγελο στον κόσµο, για αρκετό καιρό δεν γελούσε Πολεµήθηκε, κατηγορήθηκε, πέρασε δύσκολες στιγµές οικονοµικά και απογοητεύτηκε Ήταν την περίοδο που νοίκιασε το θέατρο «∆ελφινάριο»:«Υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν το κακό µου. Άνθρωποι του χώρου που έβλεπαν έναν ηθοποιό να εξελίσσεται και να µην το θέλουν, κάποιοι επιχειρηματίες που δεν ήθελαν να ξεφύγω, να κινηθώ µόνος µου. Ήθελαν να είµαι στη σκιά τους. Όµως εγώ είχα άλλα όνειρα για το θέατρο και τον εαυτό µου και οι συνεργασίες δεν µε κάλυπταν. Έτσι, πήρα την κατάσταση στα χέρια µου».

Αυτό του κόστισε όµως Πέρασε καταστάσεις τραγικές, υπέφερε και εκείνος και η οικογένειά του. «Με πολέµησαν. Έξι χρόνια δεν έπαιρνα άδεια, από τη στιγµή που ήταν όλα νόµιµα. Ευτυχώς είχα την Έλενα, που µε στήριξε πολύ. Αν δεν ήταν δίπλα µου τότε εκείνη την περίοδο, δεν ξέρω τι θα ’κανα Και ήταν στην αρχή της σχέσης µας, όταν θα µπορούσε και να έχει φύγει Είχα πολλά χρέη, είχα µοιράσει επιταγές και δεν µε άφηναν να δουλέψω, αφού δεν λειτουργούσε το θέατρο. Κάποιοι φίλοι και συγγενείς µε βοήθησαν. Έβαζα την Έλενα να ζητά δανεικά, γιατί εγώ ντρεπόµουν. Από 15.000 µέχρι 300 ευρώ. Ο,τι είχε ο καθένας. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω, τους τα επέστρεψα όλα».

Trending

Advertisement
To Top